top of page

Egyedi Méretre Gyártott Trapézlemez, Cserepeslemez, Hullámlemez. 
A lemezek felszerelhetőek fa és zártszelvény szerkezetre is.

Tetőre, Oldalfara vagy kerítésre 

Vegye fel velünk a kapcsolatot most és kérjen ajánlatot. 

ALFA_bp2-820x547.png

MÉRETRE GYÁRTOTT CSEREPESLEMEZEK

ALFA-CLASSIC.png

ALFA

A 350 vagy 400 mm modulhosszúságú ALFA több lehetőséget nyújt, a több lehetőség pedig nagyobb elégedettséget hoz. Minden részletére kiterjedő kidolgozottsága az otthon és a világ minden oldalán mutatja szépségét. Válasszon megismételhetetlen jellegű tetőt.

3440 FT+ÁFA -tól

herculit.jpg

Bevonatok

Trapézlemezek Méretre Gyártva

T7-MINI.png

T-7

T-7 trapézlemez garázsajtók, konténerek, valamint a homlokzatok és ereszaljak burkolására használt profil ,akár fahatású bevonatokban is.

Elérhető homlokzati és tető kivitelben is.

2815 FT+ÁFA -tól

T14-MINI.png

T-14

T-14 trapézlemez tető és homlokzat változatban is elérhető profil. A leggyakrabban garázsajtók, konténerek, valamint fahatású bevonattal homlokzatok s ereszaljak fedésére alkalmazzák.

2820 FT+ÁFA -tól

T18-MINI.png

T-18 

A T-18 profil egy sűrűn bordázott trapézlemez, vízelvezető horonnyal, a tetőkön és a homlokzatokon egyaránt használható.

2910 FT+ÁFA -tól

T35-ECO-MINI.png

T-18 ECO

A T-18 ECO trapézlemez tetőn (vízelvezető horonnyal) illetve homlokzati profilként is alkalmazható, nyújtott mintával, merevítő bordákkal és kiváló hasznos szélességgel. A T-18 ECO trapézlemez megbízható, mutatós és gazdaságos.

2795 FT+ÁFA -tól

T35-MINI.png

T-35

A T-35 tetőfedő és homlokzati trapézlemez. Főleg falburkolatként használják, gyakran kazetta rendszerrel együtt . Paramétereinek köszönhetően alkalmas ipari létesítmények kivitelezésénél ,de a magánjellegű építkezéseknél is közkedvelten alkalmazzák.

3400 FT+ÁFA -tól

T35-ECO-MINI.png

T-35 ECO

A T-35 ECO trapézlemez, paramétereinek köszönhetően az ipari beruházások építkezéséhez dedikált. A T-35 trapézlemez alapváltozatához képest egy hullámot eltávolítottunk, ami 15 mm-rel megnövelte a tényleges fedőszélességet. A T-35 ECO trapézlemez a tető és a homlokzati változatban kapható.

3360 FT+ÁFA -tól

Raktáron Lévő Termékek

Az alábbi termékeink diósdi raktárunkban átvehetőek, kiszállítással kapcsolatban egyeztessen kollégáinkkal.

Gyors Ajánlatkérés
Melyik Termékünk érdekli?

Köszönjük az ajánlatkérést! Kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

bottom of page